Om Bilspecialist

Välkommen till Bilspecialist

Bilspecialist.AB Bilförsäljning Vi är en bilfirma som köper-säljer-byter-förmedlar begagnade bilar. Vi har alltid ett stort lager begagnade bilar av olika typer och modeller.

Ni är alltid välkomna till vår butik för att se på en bil eller provköra den.

Bilförmedling

Om Bilspecialist

BilspecialistAB startades 2016 ni hittar oss på Norra Ågatan 34 Granne med Mio Möbler.

Vår målsättning är att vara det självklara valet när du skall byta eller sälja din bil. Vill du slippa tröttsamma telefonsamtal, prutare eller oseriösa köpare när du skall sälja din bil?

Du kanske är missnöjd med inbytespriset hos din lokala bilhandlare. Med våra professionella säljare, breda marknadsföring och attraktiva läge så gör vi din livs smidigaste bilaffär!

I samband med vår flytt till nya och större lokaler så breddade vi även vår företagsinriktning. Med vår nya tvätthall så levererar vi nu den bilvård som just din bil behöver för att hålla den fräschhet och det underhåll som efterfrågas.

Kom in till oss och se dig omkring, fråga gärna någon av våra säljare om det är något som du undrar över!

Bästa kvalitet

0

År av
Erfarenhet

0 K

Totalt antal bilar
Tvättad

0

Utmärkelser &
Erkännanden

0 K

Betrodd
Kunder

Varför ska du välja oss?

Våra kunder är viktiga
Om du vill ha den kvalitet du förväntar dig från en auktoriserad återförsäljare, men med en mer personlig och vänlig atmosfär, då har du hittat den.

Bästa reservdelar
Vi investerar i de senaste specialverktygen samt diagnosprogrammen vilka är speciellt anpassade för programvaran i din bil.

 

 

Professionell Standard
Vår bilverkstad är utrustad för att betjäna en mängd olika bilmodeller. Vi har vad som krävs för att utföra fullservice på bilar.

Vårt mål är att förenkla vardagen för alla bilägare, därför har vi även en egen filial med bilförsäljning.
Välkommen till din personliga verkstad!